Kaffetauko goes korvapuustipäivä

VIELÄ EHDIT TILAAMAAN! Suosituksi osoittautunut ennakkotilaus vielä mahdollista.

Joka vuosi 4.10. vietetään korvapuustipäivää. Tänä vuonna tämä päivä osuu Maanantaille. Koska korvapuusti kuuluu Suomessa vahvasti kaffetaukoihin ja uskallamme todeta, että kokonaiseen Suomalaiseen kulttuuriin, olemme tietysti tapamme mukaan tuottamassa teille rakkaat asiakkaat maukkaita kaffetaukoja. Tällä kertaa ison korvapuustikasan kanssa, itse tehtynä tuoreeltaan juuri sinulle!

Haluatko yllättää rakkaasi, ystävän tai työkaverin korvapuusteilla? Tee tilaus etukäteen tänään Lauantaina tai huomenna Sunnuntaina (2.-3.10.) ja maksa valmiiksi MobilePay:lla (maksupaikkanumero 85412) tai lähettämällämme maksulinkillä sekä nouda tuotteet kahvilapyörä-Tyyneltä. Näin voit varmistaa yllätyksen! 

Tilaa täältä tai soita 040-589 1571

Tuijan ja kahvilapyörä-Tyynen löytää tällä kertaa Humalistonkadulta Omenahotellin ja UFF välimaastosta, bussipysäkin kohdilta, noin puolenpäivän jälkeen. Paikka viereisellä kartalla (kahvikuppi).

Säävaraus. Jos sataa, kahvilapyörä-Tyyne ei lähde liikkeelle. Sateen sattuessa etukäteistilaisten nouto Linnankatu 49 kohdalta (vesipisara).

Kahvi ja korvapuusti paikanpäällä: 4,5 €

Korvapuusti: 2,2 €

Korvapuustipussi M (5 kpl): 10 €

Korvapuustipussi L (10 kpl): 18 €

Tervetuloa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *