Mutta mitä tapahtuu Länsikeskuksen Cittarissa?

Oi Oi Oi! Olemmeko ihan hirrrrrrveen innoissamme? NO OLEMME!

Eihän tätä meinaa todeksi uskoakaan, saamme vastattua huutoonne! Paljon kyselyitä tuottanut osa-alue paljastetaan. Nyt sen voi jo paljastaa! Kaffetauon herkut rantautuvat nyt myös Länsikeskuksen Citymarkettiin. Keskelle leipäosastoa!

 

Tänään Perjantaina 22.10.2021 noin puolen päivän aikoihin saamme ensimmäiset toimitukset osastolle Rosmariinifocacciaa, Saaristolaisleipää, Kaneliässiä, Wilhelmiina-keksejä, vadelmapikkuleipiä, Mariannemarenkia ja Rosmariini-valkosipuli -korppuja.

 

Kerrothan meille mielipiteesi tuotteista! Voit kommentoida tähän alle, lähettää meille viestin (tästä) tai vaikka tägäämällä meidät Instagramin postaukseesi @kaffetauko_turku. Arvostamme suuresti mielipiteitänne!

 

Te rakkaat asiakkaat olette mahdollistaneet tämänkin unelman toteutumisen. Tuotteiden kiinnostuksen kasvamisen lisäksi yksi mahtavimmista asioista näissä yhteistyöhön liittyvissä kokonaisuuksissa on ollut nähdä eri yrittäjien välinen yhteistyö myös vähän suurempien toimijoiden välillä sekä tuntea se tuki, jonka nämä Turkulaiset yritykset ovat pystyneet antamaan pienelle yrittäjälle. Nöyrä kiitoksemme taille rakkaat asiakkaamme sekä te kaikki yrittäjät ja yritysten yhteyshenkilöt!

 

Otathan K-Citymarket Länsikeskuksenkin seurantaan somessakin:

GOES

Kaffetauon tuotteita löytyy siis seuraavasti:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *